Facebook
СУ Христо Смирненски
Средно училище в град Койнаре
Основно меню

Синьо Училище

ПРОВЕЖДАНЕ на " СИНЬО УЧИЛИЩЕ"

за периода от 03.07.2017 до 23.08.2017 г.

в ММЦ "Сердика", Златни пясъци

 

Планираните и организирани "сини" училища по проект "Заедно можем да постигнем мечтите си!" през летния период в КК Златни пясъци с ученици от СУ "Христо Смирненски"- град Койнаре и ОУ "Христо Ботев" - с. Чомаковци се проведоха в периода от 3 юли до 23 август 2017 г. По време на летните лагери на морето бяха включени 80 ученици (три групи по 20 ученици).

 

Всеки ден от престоя на групите протичаше по програма. Учениците се запознаха с техни връсници от лагера и организираха заедно игри на спортната площадка и около басейна. Всеки ден играеха и плажен волейбол.

 

Бяха посетени атракции като Аладжа манастир и Морската градина във Варна. Впечатлени бяхме от красотата на най-старият средновековен скален манастир по нашето Черноморие. В близост до манастира се намира музей, където учениците разгледаха експозиция, представяща миналото на монашеската обител. Посетена беше и морската градина в гр. Варна.

 

Другото впечатляващо посещение беше в Балчик на Ботаническата градина и архитектурно-парковия комплекс "Дворецът" и вилата, обитавана от кралицата.